Terminsstart 1 september

Inbjudan till terminsstart

Läger Mela 14-16 augusti

Snart är det dags för läger tillsammans med Kuddby och S:t Drottens scoutkårer. Vi ser fram emot ett par härliga dagar med roliga aktiviteter och massor av nya kompisar. Glöm inte badkläder! Lägerbrev 1 Lägerbrev 2

Kåravslutning 8 juni 2015

Måndag 8 juni kl 18.00-19.30 har vi kåravslutning vid vår scoutlokal Slottet.

Fredsdagen 21/9 2014.

Söndagen den 21/9 firade Östra Eneby – Hagas scoutkår den internationella fredsdagen. I år firades denna på Torpet vid Svängbågens strand i skogen utanför Simonstorp.     Efter att vi hissat flaggan och tänt stormlyktan började fredsdagens aktiviteter. Med temat Läs mer »

Medlemsuppgifter

Nu finns det ett formulär på vår hemsida som går att använda för nyregistrering av medlemar. Fyll i så mycket ni kan och tryck på skicka så kommer dessa uppgifter att landa hos medlemsansvarig. Efter registrering kommer ni få ett Läs mer »

Kårstart 24/8 -14

Den 24/8 startade vi scouthösten. Vi samlade många härliga och förväntansfulla scouter på Östra Eneby Hagas scoutgård ”Slottet”. Efter att flaggan hissats så fick vi försöka lära känna varandra. Det löste vi med en liten lek där alla namn var Läs mer »

Kåravslutning 1 juni

Styrelsen och kåravdelningsledarna välkomnar alla scouter till kåravslutning den 1 juni. Vi träffas på Grenardjärstorpet klockan 14.00 och håller på till 17.00. (vägbeskrivning följ länk nedan) Scouter, syskon och föräldrar kommer att bjudas på både lek och äventyr. Kåren bjuder Läs mer »

Kårstart 25 augusti

KÅRSTART Söndag 25/8   Välkomna till kårstart hos Östra Eneby – Haga Scoutkår.   Vi träffas på ”Slottet” söndagen 25/8 klockan 14.00 – 16.00. Vi har kul, käkar korv och dricker saft.   Information till föräldrar kommer att lämnas under Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »